Egenträning, Gruppträning
Gymmet för mig själv!

Gymmet för mig själv!

Jag älskar att träna när de flesta tycker att det är helknas att gå på gymmet. Som igår kväll runt 22 tog jag mig bort till 24/7 på Triangeln. Inte vad de flesta känner för en fredag kväll, men jag älskar det! Det var ingen trängsel där precis, men jag var inte ensam där. Fick till ett riktigt tungt och bra benpass, varvat med lite armhävningar. Har satt upp som mål att göra 1000 st denna månad.

stina_gym

Även om jag gillar att köra styrketräning i ett näst intill öde gym, så är det ändå något speciellt att köra gruppträning tillsammans med mycket folk =) Höstschemat på Kockums är nu ute, du hittar det här. Jag kommer att fortsätta att köra CX och BC på måndag som jag har gjort i några år nu och sen kommer jag att köra Spinning på tisdagar 18:55 och Kick & Box direkt efter, kl 19:50.

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag