Inspiration, Konvent
Inspirationsdagar

Inspirationsdagar

Det är myyycket kvar av sommaren, men jag har ändå kikat lite på lite olika inspirations och träningsdagar till sensommaren och hösten. Detta är vad jag har hittat.

Yogafactory

Redan nästa söndag, den 10/8 kl. 14.00-16:30 är det en spännande workshop med Aerial Yoga på Yogafactory i Hellerup i Danmark.

Läs om workshopen här.

Den 24/8 har de öppet hus och man får prova på vilka klasser man vill gratis. Jag och en kompis ska dit och jag har bokat upp mig på tre klasser, Aerial, Hata och Yin. Ska bli riktigt kul! Läs om eventet på Facebook.

De har regelbundna workshops, så jag ska nog hålla ögonen öppna på vad de har att erbjuda där senare i höst. Med tåget är det ju inte så besvärligt att ta sig dit. Får ju testa det nu i augusti, så vi får se vad jag tycker då!

 

Les Mills Super Saturday

Årets Super Saturday är den 6 september i Globen i Stockholm. De senaste Les Mills klasserna med duktiga instruktörer, både nationella och internationella.

13819

Bild lånad från Les Mills

 

Inspire Convention

Den 12-14/9  är det Inspire Convention i Hilleröd i Danmark. Massor av klasser att välja på, många som man inte har hört talas om innan! 2400 Danska för alla tre dagarna eller 1700 DK för lör-sön. I priset ingår ett par Nike Free. Jag har varit på detta konventet en gång innan. Det är ju inte lika ”glamoröst” som The Nike Blast eller Super Saturday, men jag tyckte att det var bra klasser och instruktörer. Ett stort plus när man bor i Malmö att man enkelt tar tåget fram och tillbaka och inte behöver tänka på boende.

FRISE-johanna

Bild lånad från Inspire Convention 2014

 

The Event Day

Den 13/9 håller The Academy The Event Day i Halmstad. Flera spännande klasser jag hade kunnat tänka mig att testa, bla Yogalates Air och The Fighter =) Kostar 890:- och då ingår lunch. Har varit på en sån här Eventdag förut, men det var flera år sen. Minns att jag var nöjd i alla fall!

theevent

Bild lånad från The Academys Facebooksida

 

Bollnäsess

Ett event jag aldrig har varit på, och ligger nog lite långt iväg för mig i år i alla fall, men Bollnäsess är 3-4 okober och kostar 790:-. Verkar vara en bra blandning av klasser och föreläsningar.

6

Bild lånad från BolnäsEss 2014

 

Be your best convention

Den 8/11 är det Be your best convention på Stockholmsmässan. Dagen kostar 1095:-.

Bild lånad från Fitnessfestivalen

Bild lånad från Be your best convention

 

Fitnessfestivalen

Fitnessfestivalen har jag bara fitnesstävlat och gått på mässan tidigare, men sen några år tillbaka erbjuder de även gruppträning. Det är Nordic Wellnes i Göteborg som står för det och det kostar bara 395:- och då ingår även inträde till mässan. I år går eventet av stapeln den 29 november. Årets schema har inte kommit upp på sidan än, men man kan kika på förra årets och då var det övervägande Les Mills klasser.

Gruppträning-Gym

Bild lånad från Fitnessfestivalen

 

Så det finns lite att välja på! Egentligen hade jag velat vara med på alla, men det finns det varken tid till eller pengar i min träningsbudget =) Får se vilket det blir!

Ska du gå på något träningsevent/convent i höst? Kanske har du några fler tips?

 

stina_sign

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag