Allmänt, Cykel
Mer spinning

Mer spinning

Imorgon hoppar jag in och kör en spinning på ordinare RPM tid på Kockums kl 18:00. Har ju ingen fast spinningklass på sommarschemat, så det är riktigt roligt att hoppa in emellanåt =)

Har kommit iväg ca 3 ggr/vecka och styrketränat nu under sommaren. Korta men effektiva pass och kroppen håller sig hel! Ska försöka att hålla kvar det även när terminen och alla klasser kör igång. Även korta klasser gör stor skillnad och jag känner mig så mycket starkare!

 

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag