Allmänt, Gruppträning
Hett!

Hett!

Vilken värmebölja vi har här! 30 grader i sovrummet dygnet runt och det var varmare än så på kontoret idag. Utomhus ligger det väl på ungefär samma temperatur. Det är nog första gången jag blivit nersvalkad när jag kom till gymmet! Riktigt svalt och skönt när man kom in i gruppträningssalen, och det höll sig faktiskt så båda klasserna (CX + BC) igenom, det var endast svett av ansträningen och det är ju ok!

Mitt 2-veckors kort på Hot Yogan är nu över. Sådär timing med den värsta värmeböljan ute kanske, hade nog varit mysigare att testa mitt i vintern. Jag hann bara att gå 4 gånger, och jag gillade det, men jag tror inte att jag kommer att köra på nu. Svettas nog som det är nu =) Kanske testa runt lite och prova olika typer utav Yoga för att se vad jag gillar bäst. Tycker egentligen att det är löjligt dyrt med Yoga, det är ju betydligt dyrare än ett gymkort. Vi får se hur det blir, tills vidare kör jag min hemma Yoga-app!

stina_sign

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag