Egenträning
Hot Yoga

Hot Yoga

Provade Hot Yoga för första gången igår. 90 minuter i ett vääälidgt varmt rum… Jag svettas ju mycket i vanliga fall med, och det var lite klurigt att få grepp när hela kroppen var hal. Det är säkert inga problem för de som har teknik och smidighet i och för sig =). Många av övningarna var ju nya för mig och jag är sjukt stel på områden där jag inte visste man kunde vara stel… Men det var riktigt skönt, och jag gillade att det hände mycket. Två set på varje övning och sen gick man vidare till nästa position. Så man fick ju vara skärpt och hänga med vad som hände och det gjorde att de 90 minuterna gick ganska snabbt. I slutet kände jag att jag påverkades av värmen och pulsen var hög. Sov som ett barn inatt =D

Jag köpte 14 dagars prova på, så jag tänkte köra det och sen får jag se om jag kan få in det i mitt schema när höstschemat kör igång på gymmet.

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag