Allmänt
Min nya kompis!

Min nya kompis!

Jag har skaffat mig en Fitbit Flex =) Det är ett aktivitetsarmband som bland annat håller koll på hur många steg man tar varje dag, hur man sover och så kan man registrera träning och kost i appen som hör till. Blev inspirerad av en kompis som har haft den ett tag, och hon tyckte att det fick henne att göra aktiva val som att ta trappor fast än där finns hiss och gå de där stegen extra. Det finns ju en massa olika varianter, kollade runt lite på nätet och jämförde och valde till slut en Fitbit Flex som låg i topp på många tester. Kul att hålla koll på hur man rör på sig! Så här långt har det inte varit svårt att få ihop steg, men nu är jag ledig och flänger runt en hel del!

fitbitflex

Bild från fitbit.com

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag