Allmänt
Njuter av sommaren!

Njuter av sommaren!

Semester och kanonväder, bästa kombinationen! Lata dagar på stranden, umgås med nära och kära och hitta på massa roligheter, riktigt trevligt! Har klämt in lite sena gympass på 24 Seven, typ 22-23 på kvällen och jag är långt ifrån ensam på gymmet =) Gillar att man kan träna när man vill. Känns som jag kommit in i styrketräningen igen, skönt! Känner att min kropp behöver det. Musklerna bryts ju ner med åren, och då är det ju bra om man kan försöka bibehålla det lilla man har. Och jag tycker att det är riktigt roligt med, så det är egentligen anledning nog!

stina_sommar14

Ha en skön dag i solen!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag