Cykel
Inhopp på spinningen

Inhopp på spinningen

Jag har egentligen semester nu, men än så länge är jag hemmavid och hoppar in för Malin, som gjort illa ryggen, på spinningen ikväll kl. 18:00. Det var ju ett tag sen jag körde sist, och tänkte att jag skulle köra lite mix av gamla låtar. Så här ser planen ut:

  1. Intro – The xx
  2. Extreme ways – Moby
  3. Trepid – deadmau5
  4. Teenage Sounds – Neon Trees
  5. No Light, No Light – Florence + The Machine
  6. The Stockholm Syndrome – CLMD & Kish
  7. Ooh La La – Goldfrapp
  8. Come On! – The Hives
  9. Looking for Love – Nilson & The 8th Note

Kom och kör med mig vetja =)

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag