Kost
Grötmuffins

Grötmuffins

Mina frukostrutiner varieras friskt. På senare har jag varit halvt död på morgnarna och snurrat ur sängen alldeles för sent, så då har det antingen inte blivit något alls, eller så har jag mumsat i mig en Goodlifebar. Tänkte att jag skulle ändra på rutinerna lite, så jag slängde ihop lite grötmuffinsar som blev riktigt goda. Fryser in och värmer dom bara i mikron på morgonen. Så här gjorde jag:

Ingredienser (13 st):

3 dl äggvita (9 äggvitor)
2 tsk vaniljpulver
2 msk agavesirap
10 dl havregryn
1 dl linfrö
1 dl solrosfrö
3 tsk bakpulver
2 tsk kanel
3 dl Alpro kokosmjölk

Vispa upp äggvita, vaniljpulver och agavesirap. Blanda ner havregryn, linfrö, solrosfrö, bakpulver och kanel så att det blir jämt fördelat. Blanda i kokosmjölken.

Det blev 13 lite småungsformar för mig. In i ugnen 175° i 25 min.

IMG_6021

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag