Allmänt, Egenträning
Go träningsvärk!

Go träningsvärk!

Trots en hyfsat stillsam midsommarafton har jag varit riktigt seg i helgen. Inte gjort många knop… Ville få till någon träning i lördags, men på något vis förhandlades det om hela dagen. Kom dock iväg till gymmet vid 7 på lördagkvällen, kan ju säga att det inte var så trångt! Körde lite axlar och rygg och avslutade med att springa lite intervaller på löpbandet. Riktigt gött =) Känner av det idag, så det var ett bra pass!

Segheten har  hängt med idag med. Försökte mig på en löprunda, men det kändes bara tungt och jobbigt idag, så det blev bara en kort en. Såna dagar har man ibland!

Bara en vecka kvar att jobba, sen har jag semester både från vanliga jobbet och mina klasser. Första sommaren jag tar helt ledigt även från klasserna. Jag älskar att instruera, men ibland behöver man ladda om lite!

stinas-midsommar

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag