Löpning
Lopprapport

Lopprapport

Jag tog mig igenom Malmömilen i lördags. Tiden blev den sämsta av de 3 Malmömilen jag har gjort, sprang in på 54:21. 2011 sprang jag på 51:45 och 2012 på 51:57. Klart att det är roligare när det går bra, men jag kände ändå att jag pressade mig ganska bra i lördags och tror inte att jag hade kunnat mycket mer. Som jag skrivit tidigare så springer jag mest korta smårundor. Men trots lite missnöje med resultatet så tyckte jag att det var jättekul! Jag tycker att det är så härligt att det verkligen är alla typer av människor som antar såna här lopp som utmaningar, vissa springer på 30 min o andra behöver en timme till och allt däremellan.

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag