Kick&Box
Olika tycken och smak

Olika tycken och smak

Att köra de förkoreograferade passen är ganska lätt på så vis att deltagarna vet vad de får. Det är svårt att misslyckas med Les Mills där man får det mesta serverat. Det skulle vara om man inte kan koreografin eller helt saknar glädje och utstrålning. Har man klarat sin licens så brukar man kunna leverera.

Box, eller Kick & Box klasser kan variera enormt på gymmen. Mycket beror ju på instruktörens bakgrund och erfarenheter. Och ett sådant pass kan se ut hur som helst. Och det finns väldigt många åsikter. Får man positiv feedback av 10 och negativ av 1 är det den negativa man tar med sig. Knasigt. Bara att inse att man inte kan tillfredsställa alla, lyssna på feedback och ta till sig det man tycker är relevant. Jag försöker köra pass som jag själv skulle vilja köra, men det passar kanske inte alla.

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag