Egenträning
Backintervaller

Backintervaller

Detta var veckan då jag skulle komma igång med min löpning. Färre klasser på schemat och lite ledighet. Det blev inte riktigt så, men har gjort en massa annat roligt! Det har varit helt underbara fyra lediga dagar och jag har passat på att ladda batterierna med massa sol, god mat och trevligt sällskap!

IMG_5983

En del ryggläge har det varit i helgen med…

 

Men det har blivit lite träning ändå, 2 springrundor och ett styrkepass, mina klasser och kvartaler i BC och Sh’bam.

Jag vill ju bli lite snabbare när jag springer och jag har hört att intervaller ska hjälpa en med det. Hade inte riktigt en plan, men kom ihåg att vi brukade spurta upp och ner för en backe i Pildammarna under tiden jag tävlade i Taekwondo för att jobba på explosiviteten. Så det gjorde jag! Riktigt roligt var det även om det var apjobbigt! Är ju egentligen mer explosiv än uthållig och variation förnöjer. Kollade även in utegymmet som invigdes för några veckor sedan, såg riktigt trevligt ut! Får testas någon dag. Såg att det anordnas träningar som är öppna för alla, kolla in Facebooksidan Träna i Parken här.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag