Allmänt
I’m back!

I’m back!

Egentligen har jag varit hemma i en vecka. Mer eller mindre direkt från flygplatsen till min måndags BC =) Alltid lika roligt, även med jetlag!

Mina löparskor blev faktiskt ganska flitigt använda. Det började med att jag vaknade jättetidigt och tyckte det var lika bra att göra något vettigt av det, och sen tyckte jag bara att det var skönt att börja dagen så. Fick även till ett styrkepass på LA Fitness. Tycker att det är himla kul att kolla in gym när man reser, och människorna på stället. Såg en som tränade i jeans och skjorta, inte ofta man ser det här hemma =D.

IMG_5557

Njutit för fulla muggar. Denna dagen brände jag mina fötter…

Sommarschemat har börjat på Kockums, och nu har jag endast klasser på måndagar, CX och BC. Jag kommer att fortsätta att hoppa in på 24/7 på Värnhem med Boxklasser på tisdagar, så det blir Sh’bam och Spinning som blir vilande under sommaren. Lite tråkigt, för jag tycker att det är himla roliga klasser, men samtidigt så ger det tid att fokusera på egen träning. Tänkte springa lite mer och få till lite mer styrketräning. Och njuta av sommaren förhoppningsvis =)

stina-sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag