Allmänt
Semesterdags!

Semesterdags!

Och en efterlängtad sådan! Ska bli så skönt att bara ta det lugnt, få lite sol och umgås med lite nära och kära. Löpardojjorna är nedpackade, vi får väl se om dom blir använda =). Har inte sprungit en meter sen loppet i lördags. Dagen efter körde jag min spinningklass och i måndags körde jag CX och BC. Fick riktigt ont i mina tår efter loppet o har vilat fossingarna efter detta. Men fick ju blodad tand och vill bli lite snabbare och då är det väl lika bra att komma igång direkt!
Ha en skön fredag!
stina-sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag