Löpning
Halvmara!

Halvmara!

Jag tog mig igenom igår! Stundtals underbart härligt, varvat med fy fasiken vad jobbigt… Men känslan jag har med mig är att det var riktigt roligt! Härlig stämning, vacker miljö, skönt väder och bra pepp runt hela banan. Även denna gången kom jag i mål strax över 2 timmar, 2:03:46 för att vara exakt. Typ en minut långsammare än förra gången, men då hade jag sprungit lite mer. Nu är jag taggad att försöka komma under två timmar =) Får se när nästa gång blir, funderar lite på Malmö Halvmara den 4 oktober, då har jag sommaren på mig att träna! Någon som är sugen att hänga på?

stina_whhm

stina-sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag