Allmänt
Långledigt!

Långledigt!

Långledigt både från mitt vanliga jobb och från klasser. Men fullsmockat med massa andra roligheter! Umgåtts med nära och kära, ätit en massa gottigheter och bara njutit i det sköna vädret. Idag har det varit en tur ut på Österlen och konstrundan, så himla mysigt!

Jag har varit ute någon kortare joggrunda med, ska försöka få till 2 gånger till innan halvmaran på lördag. Som vanligt hade man hoppats att man sprungit mer, men det ska bli kul oavsett =) Detta hade jag tänkt att lyssna på när jag springer i alla fall! En spretig samling låtar, gamla spinninglåtar, boxlåtar och även en del softa låtar. Låtar som inspirerar mig till att fortsätta springa!

Nu fortsätter kvällen med pizza och balkonghäng =)

Ha en skön kväll!

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag