Löpning
Dagens löpning

Dagens löpning

Var också årets längsta! Tog mig från Möllan via Pildamsparken, genom Limhamn ut och vände i Bunkeflostrand, sprang under Öresundsbron, genom Sibbarp och landade efter 15 km i Småbåtshamnen i föräldrarnas båt. Vädret var helt fantastiskt, men det blev lite kallt nere vid vattnet och efter en liten vattenpåfyllnad joggade jag 2 km till för att få upp värmen och promenerade resterande 5 km hem. Tempot var lugnt och skönt, så pass att jag hann stanna till och ta lite foton i  det fina vårvädret!

Jag ville testa en lite längre runda för att känna efter hur det känns inför Womens Health Halvmara om 2 veckor. Inför Malmö halvmara hade jag bara kört som mest 12 km, men jag hade ändå sprungit mer regelbundet. Hoppas på lika fint väder om två veckor =)

IMG_5186

 

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag