Allmänt
Hej April!

Hej April!

Tiden springer iväg och det var länge sen det hände något här. Det har varit fullt upp med att smälla in koreografier, ett sidoprojekt som tagit massor av timmar och livet i allmänhet.

Nu är det bara 4 veckor till Womens Health halvmara. Förra veckan sprang jag inte en meter. Denna veckan kommer det inte att bli jättemycket heller. Men runt kommer jag, det vet jag, sen om jag går, lufsar eller joggar spelar inte så stor roll. Jag ser fram emot det i alla fall =)

Sen är det bara 5 veckor till 2 veckors semester i Florida! Det ser jag verkligen fram emot! Behöver ladda om och umgås lite med nära och kära!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

stina-sign

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag