Cykel, Musik
Ny cykelklass

Ny cykelklass

Mitt i allt koreografipluggande så tyckte jag att det var lämpligt att smälla ihop en ny cykelklass med =) Hörde en låt jag gillade och sen var det igång! Har kört samma klass alltför länge nu, men jag har gillat den jättemycket och jag har fått bra feedback på den, och då är det alltid svårare att byta ut! Det var kanonväder igår på eftermiddagen, så det var ganska tunt med folk, men jag tyckte ändå att passet kändes helt ok. Kanske korrigerar lite till nästa gång. Här är musiken:

  1. Juju – Lars Behrenroth Remix – Zakes Bantwini, Black Coffee
  2. Snus – Avicii, Sebastien Drums
  3. Black Saturday – Mando Diao
  4. The Stockholm Syndrome – Clmd, Kish, Fröder
  5. Summertime Sadness – Lana Del Rey, Cedric Gervais
  6. Northern Lights – Day Din
  7. Professional Griefers – deadmau5 feat. Gerard Way
  8. Pressure and Time – Rival Sons
  9. Fire – The 8th Note
  10. Tell me (with Cold Specks) – Moby

Ikväll är det dags att köra cx och bc för första gången utan stöd av mina grymma kollegor! Det blir nog att titta över koreografin lite innan dess…

Ha en trevlig måndag!

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag