Allmänt
Två av tre

Två av tre

Två av tre releaser är levererade! Teamade upp med Malin för release av CXWORX™  14 igår och direkt efter BODYCOMBAT™ 59 tillsammans med Elise. Riktigt roliga klasser båda två och det var sååå roligt att teama =) Blir ju alltid lite extra tryck när man är två. Tycker denna cx känns lite tuffare och jag känner av det i skinkorna idag =D

IMG_4947

IMG_4945

 

 

 

 

 

 

Var uppe och sprang en liten tur i morse. Försöker komma upp två morgnar i veckan för att hinna med lite jogg. Det är segt att komma upp, men känslan ändå ett härligt sätt att starta dagen på. Det börjar närma sig halvmaran nu….

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag