Egenträning
Igång igen

Igång igen

Förra veckan vilade jag från min egen träning. Kände att min kropp behövde ett litet brejk. Även om kroppen fick röra sig en hel del ändå på mina klasser och under lördagens kvartalsutbildning i BodyCombat så känns det ändå lite som jag har laddat om =)

Förutom mina klasser i måndags (CX och BC) så fick jag till ett snabbt benpass i gymmet, se igår morse joggade jag 5km och kvällen avslutades med ett kort yogapass. Styrketräningen och yogan har verkligen hjälpt mina problem med mitt vänsterben/säte/hälsena och känner att om jag ska springa måste jag göra det med! Har slarvat med det på senare och då kommer smärtorna smygande tillbaka. Det är ju så skönt med yogan, men ibland kan jag ha svårt att komma till skott med det här hemma, och kan prioriteras bort. Men jag vet jag behöver det, så det är bara att tänka om!

Ha en skön dag!

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag