Cykel
Spinningvasan

Spinningvasan

Vi körde ju Spinningvasan på Kockum Fritid i söndags. Vi hade lånat in 25 extra cyklar och det var fullt, helt galet. Deltagarna cyklade i över 4 timmar! Jag höll bara min del på 45 minuter, riktigt roligt var det =) Hade sen min egen klass klockan 17, och det räckte långt och väl för mig!

Det har varit mycket träning på senare för mig, känner att jag behöver en liten lugnare vecka, så denna veckan blir det endast mina egna klasser och kvartalsutbildningen i BC på lördag. Behöver ladda om lite =)

stina-sign

 

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag