Årets andra mil!

Förra lördagen körde jag milen för första gången i år. Det var segt, skitjobbigt och tog lång tid. Idag kändes benen mycket lättare och det gick i alla fall tre minuter snabbare, inte mycket men på rätt håll! Åtta veckor kvar till halvmaran =) Ska försöka öka på lite km för varje vecka.

Idag var det kvartalsutbildning i Sh’bam. Det är den release som filmades uppe i Globen på Super Saturday i höstas och den är grymt bra! Lika bra idag när Dorotka körde, hon är sååå bra, riktigt taggad att komma igång =) Denna gångerna är kvartalerna fördelade på två helger, så jag kör Body Combat nästa helg. CX krockade med de andra programmen så det hoppar jag denna gång. Skönt att sprida ut det, det blir lite intensivt att köra alla på samma helg, särskilt som jag har egen klass med på helgen.

Imorgon bitti är det dags för Vasaspinn, och här sitter jag nu, lördag kväll och mixar ihop min del avpasset… Trodde jag var ute i god tid och mixade ihop förra helgen. Sen blev det lite ändringar och jag tänkte inte mer på det förrän nu… Ska bli kul imorgon, 50 cyklar uppbokade =)

Ha en bra kväll!

stina-sign

 
 
 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag