Klädtricket

I måndags efter jag ätit och duschat efter två timmar på gymmet däckade jag på soffan kl 21. Brukar ha svårt att komma i säng på kvällen så detta har inte hänt sen jag vet inte när. Men uppenbarligen så klarar inte min kropp att sova mer än 7 timmar, så jag vaknade kl 4 på morgonen och kunde absolut inte somna om. Låg och funderade lite på ditten och datten, läste lite och bestämde mig sen för att ta den schemalagda löpningen på morgonen, så var den avklarad liksom. Det var riktigt skönt, så jag bestämde mig för att ge mig ut idag på morgonen med. Kom i säng betydligt senare och anade att jag skulle vara lika trött som jag brukar. Bestämde då för att lägga fram löpkläderna för att inte börja förhandla om när sängen är så varm och mysig. Det hade ju känts sådär att plocka undan ett par oanvända löpkläder igen, så det blev en långsam tur på 5 km på tom mage i duggregnet. Känner mig nöjd nu =)

IMG_4269

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag