Veckans träning
Söndag

Söndag

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig… Denna veckan har inte direkt träningen gått enligt plan. Inte kommit för mig att yoga, styrkan och handstående har varit sådär, men däremot fått in ett extra löppass och sen var vi väldigt få och ojämna par på Kick & Boxen i torsdags, så jag körde med. Sååå kul =) Visst är det roligare när det är mycket folk, men jag uppskattar de få gångerna jag har möjlighet att köra med!

Så här ser planen ut för nästa vecka:

v8

 

Det är ett späckat schema, men jag tycker att att allt är roligt och har svårt att välja =) Så länge jag tycker att det är kul och min kropp håller så kör jag!

Spinningvasan på Kockum Fritid som jag skrev om här är redan fullbokad! Två veckor innan! 50 pers som är sugna på utmaningen, roligt!

Ha en trevlig kväll!

stina-sign

 

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag