Veckans träning
Veckan som gått

Veckan som gått

Veckorna springer verkligen iväg, en månad är redan avverkad på 2014! Den senaste veckan har varit massor av snö och ordentlig blåst, så det har verkligen varit bra timing att jag har fått låna bil den senaste veckan! Nu är jag dock tillbaks till cykel transportmedel, men sen är ju faktiskt snön nästan borta med. Visst är det skönt att köra, men jag sitter man på rumpan hela dagen på jobbet är det faktiskt skönt att få lite frisk luft och röra på sig lite!

Har haft en bra träningsvecka med bra variation på min träning. Löpningen har varit inne på löpband denna veckan när vädret inte har varit så inbjudande. Tycker verkligen att det är tungt att komma igång igen, känts ganska pestigt denna vecka och funderat om jag verkligen kommer att hinna bli redo till halvmaran i april… Ta mig igenom ska jag i alla fall!

Träningen i veckan har sett ut så här:

  • Måndag – CX + BC + kort benpass i gymmet (rehab för att klara löpningen)
  • Tisdag – Shakti Yoga – Flexibility (gått från nybörjare till ”intermediate” nu =) )
  • Onsdag – 3km löpband + styrka (rygg + biceps)
  • Torsdag – Sh’bam + 3×2 min säck + tränat handstående
  • Fredag – 7km löpband, intervaller
  • Lördag – Shakti Yoga – Flexibility
  • Söndag – 3 km löpband + styrka (axlar + triceps)

På torsdagar kör jag ju dessutom Kick & Box, men räknar inte med det som träning eftersom jag inte gör mycket mer än att värmer upp, lite armhävningar kanske och pinnar runt och hejjar på. Idag höll jag även ett extrainsatt Kick & Box pass för Team Rynkeby Malmö som ska cykla till Paris i sommar. Det är ett välgörenhetsprojekt som samlar in pengar till barncancerfonden, och jag hoppas att de tyckte att det var kul att byta ut cykeln mot handskar och mitsar =)

stina-sign

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag