Egenträning, Veckans träning
Små små framsteg!

Små små framsteg!

Har nu lämnat väggen och provat lite handstående utan stöd. Jag står inte så många sekunder, håller fortfarande på att klura ut vilka muskler man ska spänna för att hålla mig stilla. Tog lite bilder igår när jag testade, och det visade sig vara nyttigt för när jag trodde jag var rak var jag inte alls det. Roligt att lära sig nya saker! Vad trist livet vore om man bara gjorde sånt som man redan kan =)

Det har varit segt att komma igång med löpningen, som alltid när man börjar om från början är det lite av nära döden upplevelse. Denna veckan har det varit ruggigt kallt och blåsigt, så det löpningen har blivit inne på löpband. Mycket tråkigare, men skönare när vädret är sådär. Jag brukar bara mala på o jaga km, mest för att jag inte har orkat att göra någon direkt plan. Tänkte att jag skulle lägga in lite intervaller med för att göra det lite roligare. Jag jagar inga tider inför halvmaran i april, utan målsättningen är densamma som inför Malmö Halvmara i somras, att ta mig runt och ha roligt =)

Veckans träning har sett ut såhär:

  • Måndag – CX + BC + ett kort benpass i gymmet
  • Tisdag – Yoga till appen All-in-Yoga (Shakti Yoga: Stretching)
  • Onsdag – 3km löpband + styrka rygg & biceps
  • Torsdag – Sh’bam + 3 ronder säck + 10 min övande på handstående
  • Fredag – Vila
  • Lördag – 6,5 km löpband + 15 min övande på handstående + Yoga till appen All-in-Yoga (Beginner Prana Shakti Yoga)
  • Söndag – Kort morgonyoga hemma + styrka – axlar & triceps, spinning

Känner att min kropp mår bra av yogan, stela områden börjar mjukas upp och jag känner mindre ont i sätet och hälsena när jag springer. Skönt att kunna göra hemma, ta det i sitt eget tempo och inte stressa iväg någonstans!

Dags att planera nästa träningsvecka!

Ha en skön kväll =)

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag