Löpning, Utmaningar
Vårens utmaning!

Vårens utmaning!

anmalan

Anmäld!

Har nu anmält mig till Women’s Health Halvmaraton i Stockholm den 26 april. Kände att jag behövde en liten utmaning så här på vårkanten! Så här står det om loppet på hemsidan:

Lördagen den 26 april är det premiär för Women’s Health Halvmarathon. Du springer halva den klassiska maratondistansen, d.v.s. 21 098 meter, på en vacker och snabb bana på Södra Djurgården i Stockholm.

En lagom utmaning för dig som sprungit Tjejmilen eller något annat lopp på 10 km, och ett bra test för dig som ska springa ASICS Stockholm Marathon fem veckor senare!

Allt fler kvinnor tävlar på längre distanser. Det märks på deltagartalet i landets två största halvmaror 2013; GöteborgsVarvet (34 procent kvinnor) och DN Stockholm Halvmarathon (38 procent kvinnor).

Women’s Health Halvmarathon är den största svenska satsningen på ett lopp för kvinnor på en längre distans. Här är allt de behöver veta om denna nya spännande tävling.

Läs mer om loppet här. Detta fina armband får man när man tar sig i mål. Mycket roligare än en tråkig medalj man aldrig tittar på igen =) Någon som är sugen på att hänga på och springa?

WHHM_Armband-675x284

Bilder lånade från loppets hemsida.

Ha en trevlig kväll!
stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag