Spinningvasan

spinningvasan

I samband med Vasaloppet den 2 mars kör vi Spinningvasan på Kockum Fritid. Vi börjar kl. 8:00 på morgonen och slutar när förste man kommer över mållinjen ca 3h 45 min senare. Vi följer loppet live på storbildsskärm under tiden! Det kostar 150:- och då ingår det bla en T-shirt och blåbärssoppa i pauserna. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden, så varför inte ge er själv en utmaning för en god sak! Boka din plats här.

Jag kommer att vara en av de fyra instruktörerna under loppet. Hoppas att vi ses!

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag