Veckans träning
Veckans träning

Veckans träning

Det har varit en träningsfylld vecka, ett par kanske lite väl långa kvällar på gymmet, men varit inspirerad och haft svårt att välja och då väljer jag allt =D Så här har veckan sett ut:

  • Måndag – CXWorx, BodyCombat + ett kort axelpass i gymmet. (1h 50min)
  • Tisdag – Yoga, hemma till appen All-in-Yoga ”Stretching – beginner” + 100 armhävningar (1h)
  • Onsdag – 3km jogg, styrka (rygg + biceps) + BodyJam (såååå kul =) ) (1h 45 min)
  • Torsdag – Sh’bam, instr Kick & Box (som jag inte räknar in i träningstid), lite säckträning + några första staplande försök till att stå på händer =) (1h)
  • Fredag – 8km powerwalk + Yoga hemma, ”Energy Boost” (2h 20min)
  • Lördag – 5km jogg + 100 armhävningar (45min)
  • Söndag – styrka (axlar + triceps) + spinning (1h 20min)

Visst är det en massa träning och inga vilodagar, men jag vill få in att yoga lite hemma och jag är inte någon fan av att gå upp tidigt så då har jag lagt in det på ”vilodagar” istället. De programmen jag kör handlar mest om rörlighet och på den nivån jag är på är det inte jätteansträngande och jag mår bra av det, just nu i alla fall. Kör på känsla!

Jag har blivit inspirerad av alla fina handstående yogibilder på instagram och bloggar, så jag tänkte att det vill jag också lära mig =) Så i torsdags efter träningen testade jag upp mot väggen. Man måste börja någonstans! Hemma har jag för mycket att slå ner, så det vågar jag inte än =D

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag