Gruppträning

Kickat igång vårschemat

Idag körde jag mina första klasser på vårschemat. Jag får säga att jag var lite tveksam till kombon Sh’bam och Kick & Box, men det kändes riktigt bra! Det var ju ingen mer än jag som körde båda klasserna idag, men det kanske kommer =)

Härlig energi på båda klasserna. Skönt att det är Sh’bamen först, för sen under Kick & Boxen gör jag ju inte så mycket själv. Ingen klass efter heller, så det gör inget om man skulle dra över några minuter, vilket är lätt hänt när man har roligt!

Film från www.raboff.com.

Min egen träning har gått bra så här långt, jag följer mitt schema som så här första veckan är ganska snällt och framför allt varierande. Vill inte ha en massiv träningsvärk så jag inte kan röra mig =)

stina-sign

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag