Konvent
Träningsinspiration

Träningsinspiration

Tycker att det ger en liten extra kick att åka iväg på konvent eller inspirationsdagar, och har kikat runt lite och kollat vad som erbjuds under våren.

The Event – 18/1 i Halmstad. Många intressanta klasser jag gärna provat på, och lagom långt iväg. Lite nära inpå bara, vet ej om fortfarande öppet för anmälningar verkar så. 890:- ink lunch

The Nike Blast 1-2/2 i Stockholm. Stort, maffigt, proffsigt. Mycket att välja på, NIKE shop….  Även om man får ett par skor, T-shirt och goodiebag så är det en hel del pengar, helgen kostar 2495:-. Sen ska man ju ta sig upp, bo osv.

Gerdahallens inspirationsdag 8/3 i Lund. Även här många klasser som tilltalar mig. Har aldrig varit på någon av Gerdahallens inspirationsdagar trots att det ligger så nära kanske dags? 790:- inkl lunch.

Reebok Inspire day 23/3 i Vejle (Danmark). Stort utbud på klasser. 900 danska kronor inkl Reebok T-shirt.

Workout Åre 23-25/5. Har aldrig varit där då det är en bit iväg, men det verkar vara ett trevligt event med Midnattsspinning och utomhusklasser. Schemat ligger inte ute än. Priset för 2013 års upplaga var 1595:- för hela helgen eller 250:-/klass.

Det var vad jag kunde hitta under första delen av 2014, det finns säkert en massa annat roligt man kan gå på med runt om i landet.  Någon som är sugen att hänga med på något av dom ovan?

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag