Egenträning

Ledig dag och inga pass att instruera, så jag passade på att köra för mina grymma kollegor på Kockum Fritid! Började med Body Jam med coola Li som smittar av sig med sin härliga energi, en klass man bara blir glad av! Måste få till att köra det lite oftare. Testade sen Soma Moves, något som jag aldrig kört förut. Sofia har sån grym kroppskontroll, och är så inspirerande. Det gick ganska snabbt mellan rörelserna och jag kände väl inte mig så där snygg och smidig precis, men samtidigt så känner jag att min kropp behöver det. Roligt att ha provat det äntligen =)

Tänkte ha en liten plan med mitt tränande nu och har nu planerat in veckans dagar som jag lagt in i telefonen, så jag enkelt kan följa övningarna på gymmet. Tillbaka till bättre styrka och kondis!

IMG_7454

stina-sign

 

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag