Vårschema

En nätt skara som kom och dansade med mig på Sh’bamen idag. Som tur var så satt koreografin mycket bättre denna gången, visst blev det lite småfel, men hjärnan slapp att gå på högvarv som sist. Mycket lättare att vara naturlig och lite skojsig då… En riktigt härlig stämning i salen, man kan inte bli annat än glad!

Gårdagens Kick & Box bjöd på lite kända ansikten som inte synts på ett tag, riktigt trevligt! Dock så saknades en (ja du Peter =) ), som jag tror tog lite fel på tiden!

På tisdag kickar vårschemat igång, och för mig kommer det att se ut så här:

IMG_2546

  • Måndagar 17:00 CXWORX™
  • Måndagar 17:35  BODYCOMBAT™
  • Torsdagar 18:20 SH’BAM™
  • Torsdagar 19:15 Kick & Box
  • Söndagar 17:00 Spinning

 

Ladda ner hela schemat här.

Nu kör vi =)

stina-sign

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag