Träningsmål
Hej 2014!

Hej 2014!

Efter en månad med mindre träning, mer mys, pyssel och choklad är jag redo att att komma igång med träningen med ordentligt fokus igen. Jag har inte satt några konkreta träningsmål för 2014, vill väl egentligen fortsätta med det jag gjort under 2013, dvs hålla mina klasser, köra lite i gymmet så min kropp håller, komma igång med löpningen igen och även fortsätta med lite yoga hemma. Vill försöka fylla 2014 med det ni ser i bilden ovan =)

Av årets tre sista klasser i måndags så gick de två första alldeles utmärkt, koreografin satt och härliga deltagare. På Sh’bamen så körde jag bara 4 låtar, och tur var väl det för jisses vad vimsig jag var! Inte min bästa presentation… Therese var som vanligt lysande, så det vägde nog upp! Nyårsfina var vi i hattar och boa =)

IMG_3799

Hoppas ni får en fin förstadag på 2014!

stina-sign

 
 
 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag