BODYCOMBAT™, CXWORX™, SH'BAM™

Årets sista pass

Närmre bestämt tre sista pass =) Kör CXWORX 13 för första gången kl 17:00.

 

Därefter BODYCOMBAT 58.

 

Sen Sh’bam 14 tillsammans med Therese.

 

Lite mastigt med 3 nya koreografier direkt efter varandra, särskilt som jag jobbar tills precis innan jag ska köra CX, vill gärna ha tid att kika igenom precis innan. Tror det sitter i alla fall =D Ska bli kul, hoppas att vi ses!

stina-sign

 

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag