Fyndat träningskläder

Jag älskar att handla träningskläder! Och ännu roligare blir det när det är på rea och man får mycket för pengarna så klart!

reafynd

 

 • Cerise Nike tröja ”Gym Vintage Crew” 150:- (ord 299:-)
 • Reebok tröja ”Crossfit Dupron Longsleeve” 250:- (ord 499:-)
 • Grå kortärmad Nike tröja ”Short Sleve epic crew” 250:- (ord 499:-)
 • Grå långärmad Nike tröja ”Knit Epic LS Tee” 300:- (ord 599:-)
 • Soc byxor ”Danz Pant” 150:- (ord 299:-)
 • Champion sport BH 200:- (ord 399:-)
 • Nike joggingbyxor  400:- (ord 599:-, Footstreet, Triangeln)
nikevaska
Allt utom de sista joggingbyxorna är köpta på Stadium. Tjänat massor av pengar ju =) Idag var jag iväg en sväng till IKEA och då slank vi in på Stadium där ute med och fyndade denna fina väska till höger för halva priset.
Kul med lite nya träningskläder, särskilt som jag har planer på att spendera lite mer tid i dom i januari än vad jag gjort nu under december =)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

stina-sign
 
 

2 Kommentarer

 1. Monica

  2013/12/28 20:31

  Så du har handlat, men du har ju sparat en del pengar, ha ha !!
  Kram
  Mamma

  • Stina

   2013/12/29 10:10

   Det är det man sparar som räknas mamsen 😉 Med presentkort och byte av sport-bh’n så blev det inte så mycket pengar =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag