Ny look!

Har blivit inspirerad av allt julpyssel, så jag ändrade om härinne med =) Är ganska nöjd tycker jag, vad tycker du?

Hade familjen över på julafton, riktigt mysigt var det att ha alla samlade. Hade fixat och pysslat hemma och tyckte att det blev riktigt mysigt här!

jul-2013

Gjorde en massa godis inför julafton, trodde att jag hade en ganska glupsk familj, men typ 10% blev uppätet, och även om jag skickade med en massa att ta hem så har jag ändå massor av godis kvar. Blir maraton i godisätning de närmsta dagarna =)

julgodis

Träningen ligger lite lågt för tillfället, gårdagens Bodycombat är veckans enda klass. Körde hela 58:an igår, och koreografin hade kunnat sitta bättre, även om jag inte gjorde några större missar. Ett litet starkt gäng var det som körde med mig igår, och det var riktigt skönt att röra på sig igen. De närmsta två dagarna ligger prio på att lära in de andra två releaserna.

Ha en skön kväll!
stina-sign

 

 

 

2 Kommentarer

 1. Monica

  2013/12/27 21:09

  Vad fin hemsida du har gjort, du är duktig.
  Kram
  Mamma

  • Stina

   2013/12/27 23:55

   Tack Mamsen =) Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag