Release medley

IMG_3713

Tror att denna tomte dyker upp på lördag =)

På lördag kör vi en blandning av de nya Les Mills releaserna. Några låtar från varje release i en härlig mix. Perfekt tillfälle att testa på alla de nya klasserna på en gång, kanske hittar du en ny favorit =)

Gillar de nya releaserna, den nya BodyCombaten tycker jag känns mycket roligare än förra, ska bli kul att komma igång! Tyckte om det mesta på Sh’bamen med, några låtar behöver kanske växa lite för mig, men flera riktigt bra toppar tycker jag! Oavsett så är det alltid kul med nytt, hade dock önskat att det digitala kitet kunde levereras direkt in i mitt huvud =) Ska bli kul att få en försmak på de andra programmen med på lördag.

Imorgon är det som vanligt torsdags Kick & Box, men denna gången lite tidigare, redan 17:45 kör vi igång. Häng gärna med upp på lite CXworx kl 19:00 med =)
Hoppas vi ses!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag