Decemberpyssel

Denna helgen har verkligen gått i 190! Tyckte precis jag sa trevlig helg på jobbet och nu känns det som jag sitter ner och tar det lugnt för första gången. För några helger sen så skrev jag att jag varit riktigt effektiv, denna helgen har varit precis tvärtom känns det. Fejjat och donat och pysslat nonstop här hemma, men fortfarande är hemmet rörigt, och ligger alltså lite efter med adventsmyset…
Kosten har mest bestått av pepparkakor och annat man onyttigt som man lätt kan putta i sig samtidigt som man gör annat. Och det kändes under kvällens spinningpass, jisses vad trött jag blev!

Någon nytta har jag gjort i alla fall, fick slängt ihop min favoritmat för tillfället, aubergine och röra av bönor, sojabacon, champinjoner och krossad tomat i lager med massor av ost på toppen, lunch till resten av veckan typ! Mums!

auberginelasagne

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag