Ny cykelklass

Det var ett tag sen jag körde nytt, men till dagens cykelklass var det sprillans nytt. Jag är riktigt nöjd med musiken denna gången, men smaken är ju som baken (delad). Det var några som frågade efter spellistan i alla fall, så här är den =)

  1. Intro – The xx
  2. Extreme Ways (The Bourne Ultimatum) – Moby
  3. Personal Trainer – Day Din
  4. Black and White Town – Doves
  5. Wes – Fritz Kalkbrenner
  6. Sweet Nothing – Calvin Harris, Florence Welch
  7. Trepid – Original Mix – Deadmau5
  8. Not Fragile (BTO Cover) – The Company Band
  9. Looking For Love – Nilson, The 8th Note, Fenja
  10. In this world – Moby 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag