Fredagsfys!

Hade egentligen inga planer på att träna idag, utan hade en dejt med tvättstugan ikväll. En kollega och jag inspirerade varandra till att dra ner till gymmet och köra lite ronder på säcken blandat med lite fysövningar. Så här körde vi:

  • 3x 2min säck + 2 min hopprep
  • 3x 2 min säck + 2 min av burpees (fy fasiken vad jobbigt!) och crunches
  • 3x 2 min säck + 2 min armhävningar och squats

Om jag på något vis inbillat mig att jag var i god form så insåg jag idag att så inte är fallet… En riktig genomkörare för kroppen, men så jäkla skönt! Vi var helt slut i rutan båda två efteråt, och kom fram till att vi borde göra detta en gång i veckan.

IMG_3614

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag