Att träna det som man behöver

är inte alltid det man tycker är roligast. Jag har sedan länge haft problem med en sliten axel som varit ur led ett 20-tal gånger, och där vet jag att om jag inte kör rehabövningar i gymmet varje vecka så får jag ont. Nu har jag sen i somras haft problem med mitt vänsterben, baksida, knä och hälsena. Jag har fått två osteopatbehandlingar och en rejäl massage (fy fasiken vad ont det gjorde!) och tips om övningar jag bör göra. Benträning är tradigt tycker jag. Men jag har insett att jag måste göra det för att kunna träna det som jag tycker är roligt. Har fått in rutin på att köra mina övningar och nu börjar jag känna igen min kropp igen! Har glömt hur det kändes när det känns lätt att sparka och ha spänst i benen =) Kändes så bra under dagens Body Combat pass, grymma deltagare som inspirerade en att ta i lite extra och en kropp som inte gjorde ont. Det motiverar mig att fortsätta med den där halvtimmen rehabträning för benen i veckan!

Som så många andra så firade jag världens bästa pappa i helgen. Pappan blev väldigt glad för årets Ölkalender som jag och systern så kreativt fått ihop:

olkalender-2013

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag