Effektiv helg

Vissa helger bara rinner iväg och man undrar vad man gjorde egentligen. Denna helgen var precis tvärtom =). Denna helgen har jag:

 • Blivit nästan klar med en hemsida som jag hjälpt en vän med
 • Köpt nya köksstolar
 • Bakat 4 bröd
 • Mixat ihop ett Allhelgona/Halloween specialpass till i söndags
 • Haft vänner över på brunch
 • Haft tid till att slappa och ta det lugnt

Hade inte planerat att köra temapass i söndags, utan fick ett infall i lördags att jag borde göra det. Förra året körde jag en Halloweenspinning tillsammans med Malin som är dekoratör. Lika spejsigt blev det inte i år, nöjde mig med att tända en massa värmeljus och skrämmig musik med lite ljudeffekter som skrikande häxor, steg osv. Tror inte att någon blev skrämd direkt dock, de flesta skrattade mest… Däremot blev jag rejält skrämd själv när jag stod och tände ljusen innan passet och hade helt glömt ljudeffekterna =D

frukost

2 Kommentarer

 1. Monica

  2013/11/06 22:26

  Du är duktig du, maten ser smarrig ut.
  Kram mamma.

  • Stina

   2013/11/07 21:38

   Tack Mamsen =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag