Teknik och väderstrul

Det var rejält blåsigt igår! Det var lite sådär att cykla de 5km mellan jobbet och gymmet i stormen. Ramlade en gång, men det hade nog lite mer med en tvärbromsning och en hög blöta löv än blåsten att göra… Men det gick bra, fick bara lite ont i handen. Tänkte att det nog skulle vara lite mindre folk pga stormen, och det var det med, men det var ändå 17 personer som kom och körde cx, lite mindre sen på BC’n bara 9st. Riktigt skojsigt ändå =) När jag var klar med klasserna hade stormen lugnat sig lite, även om den bet tag i en lite emellanåt. Det var nästan helt folktomt ute, och det var ett härligt lugn när jag cyklade genom Slottsparken hem.

I dag var det dax för Sh’bam. Normalt är där barnträning innan min klass, men det var visst inställt pga höstlov, så jag var förstaklassen i salen. I den salen är där bara en iPad, med en stor knapp så man inte ska kunna göra fel med tekniken. Inte ett ljud hördes när jag körde igång… Min egen mobil hade jag glömt på jobbet idag, så jag kunde inte prova med en annan enhet, och det finns ju inga andra backup-planer i den salen. Panik! Hade det varit Kick & Box funkar det ju att köra utan, men Sh’bam utan musik? Nja, tror inte det. Efter många turer och spring fram och tillbaks och upp och ner, hitta någon som kunde ringa någon som visste något, så kom musiken igång. Något sena, men ett härligt gäng och det blev hur kul som helst sen när vi väl kom igång =)

Pildamsparken

Lugnet före stormen – en härlig höstdag i Pildammsparken i söndags

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag