Tre veckor

Nästan så lång tid har gått sen jag skrev här… Ibland går tiden snabbare än vad man hade önskat =)

Baksidan på mitt vänsterben har fortsatt att plåga mig. Men jag får väl skylla mig lite själv, då jag har varit dålig på att göra de övningar som jag har blivit ordinerad att göra. I veckan strålade det från rumpan ner i knät och jag hade svårt för att vrida på benet i Body Combaten. Fick hem systersonen (som är massör och sjukgymnast) med bänk och fick en massage som var allt annat än behaglig, men attans vad mycket bättre jag kände mig dagen efter! Rundsparkarna smattrade lite igen när jag skulle visa på Kick & Boxen, I’m back =) Måste hålla efter nu och göra mina övningar och få regelbunden massage. Får börja att göra träningsplaner igen. Jag funkar så att har jag en nedskriven plan följer jag den, nästan slaviskt, på gott och ont!

IMG_3562

Hösten är här…

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag