Med ny (tant)cykel!

Har fyndat en ny cykel idag =) En sån cykel med korg och högt styre. Cyklar inte så långa sträckor längre och behöver mer en cykel som man kan lasta lite på. De hade specialpris på Team Sportia när det var nyinvigning på Mobilia, så då passade jag på.

IMG_6920

Nöjd med min nya cykel!

Tog såklart en liten sväng i det vackra höstvädret! Cykeln gick finfint =D

host2013

Förutom cykelturer, promenader och dagens spinningklass har det varit en lite av en vilohelg. Förra helgen däremot var fylld av massor av bra träning uppe på Super Saturday i Stockholm. Mycket folk, härlig stämning och grymt duktiga presentatörer. För mig var filmningen av BodyCombat 59 höjdpunkten, riktigt bra release som presenterades på bästa möjliga vis. Även om det var riktigt trångt var det ändå härligt att stå bland så många taggade tränande. Sen var det kul att åka med min goa vän sedan många år, vi hade det riktigt kul helg =)

supersaturday

stina_sign

2 Kommentarer

 1. Monkan

  2013/10/07 09:43

  Åh! Fin cykel du köpt Stina. Jag tror du blir nöjd även om det är en tantcykel :). Har en så´n själv sedan många år…
  Vilka fina bilder du tog och vilka snygga tjejer vi är!! Kram Monk

  • Stina

   2013/10/08 23:09

   Visst e vi snygga Monk =) Du är verkligen i en grym form nu!
   Och visst hade vi kul!
   Kram!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag