Lite sliten

Kände mig lite sliten när jag stressade hem från jobbet och sen vidare till gymmet. Tänkte efter lite och kom fram till att jag inte har haft någon vilodag sedan i fredags, så kanske inte så konstigt. Ett glatt och slåss-suget gäng gjorde Kick & Boxen lite extra skojigt idag så jag fick energi med mig upp till gymmet för att köra ett kort rygg-pass.

Imorgon blir det lite vila, förutom lite lätt yoga på morgonen. Provar mig fram lite olika appar och program. Just nu testar jag All-in Yoga. Där finns flera färdiga program och man kan även sätta ihop egna. Så här långt har jag bara kört färdiga program, och jag har gillat alla utom en. Det är en riktigt skön start på dagen!

Ha en trevlig kväll!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag