Första veckan avklarad

Denna veckan har verkligen flugit iväg! Har följt mitt träningsschema, och det har känts riktigt bra. Min hälsena känns mycket bättre, även om jag känner av den när jag springer och kör BC.

Nästa vecka kör höstschemat igång. Dessutom är det kvartalsutbildningar till helgen, så att det blir hela 9 gruppträningspass. Istället blir det bara 2 styrkepass och ett löppass. Hinner jag klämma in mer är det bra, får känna hur kroppen känns. Jag vill fortsätta att morgonträna, det är en så skön start på dagen. Jag är sjukt trött på morgonen, men jag är lika trött om jag går upp 45 min senare, så jag tycker att det är värt det, just nu i alla fall! Tycker att det är lättare att göra det varje morgon än typ varannan, för då börjar jag förhandla med mig själv varje morgon, och oftast vinner sömntutan då =)

Så här ser nästa veckas plan ut:

Stinas träningsblogg - träningsplan v35

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag